Moseldalen

Under sommaren är det stor efterfrågan på hotellrum i Moseldalen

Se till att boka i tid

Här hittar du våra utvalda hotell i Moseldalen

Hotell i Traben-Trarbach

Pris fr.

Traben-Trarbach är ett populärt turistmål i melleststa delen av Moseldalen. När du är i färd med att boka hotell i Traben-Trarbach bör du inte bara överväga priset, utan även hotellets läge. Vill du nära den medeltida stadskärnan så kostar det i regel lite mer.


Hotel Moseltor

Hotel Moseltor

Hotel Moseltor ligger i den gamla delen av Traben-Trarbach. Hotellet har egen restaurang men det är också nära till stadens många restauranger och caféer. Bara 30 meter från hotellet hittar du Mittelmosel-Museum där man kan se arkelogiska fynd från romar- och frankertiden liksom lantlig boendekultur, men även historik om hantverket och stadens skrån.

Gäster på Hotel Moseltor har tillgång till kostnadsfri hämtning vid järnvägsstationen. Parkering vid hotellet är kostnadsfri. Ytterligare tjänster och bekvämligheter hotellet erbjuder är flerspråkig personal och utflykts- och biljettassistans.

De 10 gästrummen på Hotel Moseltor har värdeförvaringsskåp, hårtork, platt-tv med satellitkanaler. Det finns dessutom tillgång till trådlös Internetanslutning. Alla rum på Hotel Moseltor är rökfria.

Park Hotel

Pris fr. 973 kr/natt

Hotel Moselschlößchen

Pris fr. 1 216 kr/natt

Hotel Vier Löwen

Pris fr. 795 kr/natt

Romantik Jugendstilhotel Bellevue

Pris fr. 1 575 kr/natt

Hotel Trabener Hof

Pris fr. 1 083 kr/natt