Moseldalen

Under sommaren är det stor efterfrågan på hotellrum i Moseldalen

Se till att boka i tid

Här hittar du våra utvalda hotell i Moseldalen

Hotell i Bernkastel-Kues

Bernkastel-Kues är en mycket populärt turistmål i Moseldalen. När du bokar hotell i Bernkastel-Kues bör du tänka på att hamna på rätt sida om floden Mosel. Vill du åt den gamla medeltidsstaden så är det i Bernkastel du ska hitta ett hotell. Det är i och för sig inte särskilt långt att gå från tvilligstaden Kues på andra sidan floden. Mitt i dessa städer finns en bro med bra gångbanor på båda sidor.


Hotel zur Post

Hotel zur Post

Hotel zur Post är ett 3-stjärnigt hotell som erbjuder bekvämt boende i medeltidsstaden Bernkastel-Kues. Hotellet ligger på bekvämt gångavstånd från Mosel och flodbåtarnas förtöjningsplats. Det är också nära till Burg Landshuts slottsruin som ligger på ett berg precis brevid staden. Räkna dock med en tuff promenad i uppförsbacke. Det går även att ta bilen upp till slottsruinen.

På Hotel zur Post kan du välja mellan flera typer av rum och sviter. Alla är trevligt inredda och har TV, minibar och egen toalett och badrum.

Hotel zur Post

Varje morgon serveras en härlig frukostbuffé som ger dig energi att utforska denna pittoreska stad och den omgivande landsbygden vid Mosel. Den traditionella restaurangen serverar ett varierande urval av regionala och nationella specialiteter. Till maten serveras förslagsvis glas av något lokalt vin, men det finns såklart även öl att dricka till maten. Kvällarna kan avrundas med en cocktail eller en nyupptappad öl i hotellets eleganta bar.

Reser du med bil erbjuder Hotel zur Post gratis parkering i anslutning till hotellet.

Hotel Binz

Pris fr. 768 kr/natt

Hotel Doctor Weinstube

Pris fr. 650 kr/natt

Märchenhotel

Pris fr. 669 kr/natt

Bernkasteler Moselapartments

Pris fr. 995 kr/natt

Hotel Dolce Vita

Pris fr. 640 kr/natt

Burgblickhotel

Pris fr. 1 073 kr/natt